Zobacz jak wygląda nasza działalność

Fundacja Corde Canis jest miejscem gdzie znajdują schronienie skrzywdzone, zaniedbane, zmęczone, schorowane i często wyeksploatowane do granic możliwości zwierzęta. To tutaj uczą się czym jest spokój, ciepło, pełny brzuch, brak bólu a przede wszystkim - MIŁOŚĆ.

Każda nawet najmniejsza wpłata pozwoli nam nakarmić zwierzaki, opłacić faktury za ich leczenie oraz podejmować kolejne działania.

FUNDACJA CORDE CANIS - WIELKOPSY ADOPCJE

BNP Paribas

Nr konta: 38 1600 1462 1837 1954 7000 0001

Dla przelewów zagranicznych:

kod swift: PPABPLPK

iban: PL38 1600 1462 1837 1954 7000 0001

paypal: cordecanis@gmail.com

Tytułem: Darowizna cele statutowe

Pomóż nam Pomagać

Serdecznie zapraszamy Państwa do wirtualnego sklepiku dzięki, któremu możecie nakarmić potrzebujące zwierzęta.

SKLEP

Nie możesz dać domu zwierzakowi? Możesz pomóc w inny sposób.

Dary rzeczowe: karma sucha/mokra dla psów/kotów, pasza dla koni, witaminy dla psów/kotów/koni, obroże, smycze, kantary, koce.

Puszka zbiórkowa: Prowadzisz firmę? Lub masz kogoś znajomegokto ma możliwość wstawienia u siebie w pracy fundacyjnej puszki zbiórkowej? Napisz do nas, wyślemypuszkę wraz z ulotkami. W zamian oferujemy reklamę na naszej stronie i fanpageu.

POMAGAJ RAZEM Z NAMI

“Ratując jedno zwierzę nie zmienisz świata, ale dla tego jednego zwierzaka zmieni się cały świat…”

ADOPCJA

Fundacja Corde Canis  istnieje dla zwierząt. Ich dobro jest dla nas najważniejsze.

Fundacja Corde Canis Wielkopsy Adopcje

1. pl
  2. en

Media Społecznościowe

Strona zrobiona w kreatorze stron internetowych WebWave

W kilku słowach o tym co robimy

Naszym priorytetem jest ŻYCIE zwierząt. Ratujemy niechciane psie życia, wykupujemy konie z transportów śmierci oraz od ludzi, którzy ich nie chcą. Edukujemy młode pokolenie w kierunku ochrony środowiska oraz empatii do zwierząt. Staramy się pomóc naszym podopiecznym pokonać traumy i jak najlepiej przygotować do nowych domów.

Dokumenty do pobrania