Fundacja Corde Canis Wielkopsy Adopcje

1. pl
  2. en

Mela została uratowana przed rzeźnią. Tuczona na mięso, trzymana w zamknięciu. Wyrośnięte kopyta, strach przed przestrzenią to tylko kilka dowodów na to co przeszła. Obecnie Mela jest już bezpieczna. Kowal zaczął pracę nad kopytami. Mela już wie, że nie każdy człowiek jest potworem. Kobyłka odnajduje się w stadzie.Wiek: 6 lat, wzrost: ok 130 cm w kłębie.

W razie zainteresowania prosimy wypełnić ankietę poniżej i odesłać na adres e-mail fundacji. Mela nie zostanie wydana do rozrodu.

MELA - kuc

Africa podobnie jak Mela została odkupiona od handlarza. Tuczona na kilogramy, zamknięta w ciemnym boksie. Od lat nie robione kopyta i ten strach w oczach. Africa z dnia na dzień otwiera się co raz bardziej. Jest miłym, grzecznym kucem. Kobyłka ma przodozgryz co absolutnie w niczym jej nie przeszkadza. Wiek: 7 lat, wzrost ok 110 cm w kłębie.

AFRICA - kuc

Media Społecznościowe

Strona zrobiona w kreatorze stron internetowych WebWave

W kilku słowach o tym co robimy

Naszym priorytetem jest ŻYCIE zwierząt. Ratujemy niechciane psie życia, wykupujemy konie z transportów śmierci oraz od ludzi, którzy ich nie chcą. Edukujemy młode pokolenie w kierunku ochrony środowiska oraz empatii do zwierząt. Staramy się pomóc naszym podopiecznym pokonać traumy i jak najlepiej przygotować do nowych domów.

Dokumenty do pobrania